Inca nu aveti un cont? Puteti crea unul. Ca utilizator inregistrat aveti unele avantaje cum ar fi manager de teme, configurarea comentariilor si publicarea de comentarii cu numele dvs.
Trimis: Mon Apr 27, 2009 8:18 pm Titlul subiectului: Mocaniti-va la Moldovita!
Pe 1, 2 si 3 mai, pe CFF Moldovita, va circula un tren cu abur remorcat de 762-209. Trenurile vor pleca la ora 9 dimineata si apoi din doua in doua ore.
Se va circula pe aproximativ 4 km iar fondurile stranse din incasari vor fi folosite pentru reconstructia acestei linii afectata de inundatiile din 2008. Costul biletului nu este fix, dar donatiile vor fi apreciate.
Alte detalii: http://www.mocanita.ro/MocanitaNews.htm
Trimis: Thu Apr 30, 2009 7:00 am Titlul subiectului: Moldovita 01-03.05.2009
In zilele de 01.05.2009, 02.05.2009 şi 03.05.2009 se va pune în funcţiune locomotiva cu abur construită în anul 1917, care va circula de la Moldoviţa spre Argel pe un traseu de aproximativ 8 km dus-întors. Plecările din Moldoviţa vor fi din 2 în 2 ore, începând cu ora 9,00.
Pentru relaţii suplimentare sunaţi la numerele de telefon 0745363780, 0745970384. _________________
Trimis: Mon May 04, 2009 1:37 pm Titlul subiectului:
Interesanta schimbarea de macaz ... oare cum putem reproduce pe diorama o asemenea actionare ? _________________ Ionut - Trainsylvania Railway Club, Cluj Napoca (telefon: 0742 080 666; yahoo id: ionuttrif)
Membru din: May 13, 2008 Mesaje: 212 Locatie: Falticeni / 725200
Trimis: Wed Jun 24, 2009 7:24 am Titlul subiectului:
Îmi cer scuze că poate nu scriu la ştiri şi evenimente, dar iată ce am citit astăzi de dimineaţă în Monitorul de Suceava:
Citat:
Mocăniţa din Moldoviţa va circula în fiecare duminică
Turiştii care vizitează judeţul Suceava, precum şi sucevenii vor avea, începând cu sfârşitul acestei săptămâni, un nou punct de atracţie turistică. Este vorba despre mocăniţa din Moldoviţa, care va fi pusă în funcţiune de duminică, 28 iunie 2009.
Traseul dus-întors al mocăniţei va avea o lungime de aproximativ 8 kilometri, iar plimbările se vor face cu un tren cu vagoane, tras de o locomotivă construită în anul 1917. Organizatorii au stabilit că preţul pentru o călătorie va fi de 5 lei de persoană.
Trimis: Tue Jan 05, 2010 2:22 pm Titlul subiectului:
Sanatate si La Multi Ani pentru 2010,dragi colegi de forum!!!!! Eusebiu.....visul tau de a vedea si valea Ariesului readusa la viata de suierul mocanitei 9ca la Moldovita),.....dupa cum am vazut si eu in vara lui 2009 pe sectiunea Cimpeni-Turda (unde A3 a taiat intrarea in Turda)........va mai curge muuuulta apa pe Aries......din pacate (si noroc cu impadurirea liniei....ca se fura foarte greu din jungla ce-a crescut pe linii)....ce sa mai zic de parcari in linie si terase pe ea la intrarea in Cimpeni............
Trimis: Tue Jan 05, 2010 4:26 pm Titlul subiectului:
Hihi, las' ca a promis Bordureanu ca proiectul RMCG este important si trebuie facut astfel incat mai rapid se vor organiza excursii cu vaporasele pe iazul de decantare (evident organizate de Nutzica) decat sa fie mocanitza functionala ....
Trimis: Wed Jan 06, 2010 9:22 am Titlul subiectului:
...Nu cred ca ar trebui sa fim atat de pesimisti, referitor la mocanita din apuseni. Atata timp cat liniile sunt acolo, inca mai este o sansa...vedeti exmplul de la Hunedoara, acolo nu a mai ramas decat podurile, tunelele si amintirile.
Cat despre Moldovita...JOS PALARIA...daca am mai vedea niste poze din iarna asta, ar fi si mai frumos.
PS..."Din ciclul "capra vecinului"...am auzit ca ar fi ceva intentii, ale CJ Hd. de reabilitare a mocanitei de pe valea Orastiei, intr-un proiect mai amplu referitor la cetatile dacice" _________________ Sa se-nvarta roata<br>
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum